2013. október 16., szerda

Hogyan válasszunk masszőrt?

A masszőr választása nem egyszerű feladat, főleg abban az esetben ha kicsit zárkózottabban vagyunk, nehezen nyílunk meg idegeneknek, akár neveltetésünkből, akár személyiségünkből adódóan.
Nincs tökéletes masszőr, aki profi és mindenkinek megfelel pont úgy, mint ahogy nincs olyan ember aki mindent tökéletesen tudna, viszont nagyon sok múlik a hozzáálláson, igyekezeten és a szorgalmon.
A masszázs varázsa legfőképp  a bizalmon múlik, merjünk bizalmat adni annak az embernek aki  kezeit alatt fekszünk majd, személyes találkozás alkalmával, a bemutatkozásnál nyugodtan kérdezzünk a kezelésről, és amennyiben kialakul az első benyomás alapján a szimpátia masszőrünk iránt, nyugodtan fáradjunk be vele a kezelő helyiségbe.

Milyen tulajdonságok lehetnek a masszőr választás mércéi?Mi alapján válasszunk masszőrt?
Egy masszőr szimpatikus lehet, a határozott fellépése alapján, személyes találkozás alkalmával.Ruházat, ápoltság feltétele egy kontaktus kialakításának. A jó masszőr udvarias, és segítőkész, illetve tájékozott szakterületén, a problémákról közérthetően beszél.

Miért nem, olyan könnyű jó masszőrt találni világunkban?
Azért, mert egy jó masszőrre nincs „ráírva”, hogy jó masszőr, több masszázs után magunknak kell rájönnünk, megtapasztalnunk melyik a számunkra leginkább megfelelő masszőr, az aki erősen megdolgozza izmainkat vagy pedig az aki kényeztetően simogatja sajgó testrészeinket.

Legjobb esetben a masszőr alázattal rendelkezik szakmája iránt, és vendégközpontú, ezért képes alkalmazkodni kéréseinkhez. Fontos , hogy ilyen masszőrt válasszunk, mert csakis így számíthatunk igényeinknek megfelelő masszázsra.